Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Eskişehir İl Başkanı olarak atanan Mustafa Başak ve ekibine çıkmış oldukları davada başarılar dilerken, "Özellikle genç bir başkan ve dinamik bir kadro yapılanması oldukça memnuniyet, güven ve gelecek vaad etmesi bizleri çok memnun etti" dedi. 

Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başak ise "Ziyarette bulunan Gn Bsk. Yrd. Feramuz Üstün’ün ziyareti bizleri oldukça memnun etmiştir. İl yönetimi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda genç ve dinamik yapımızla her kesimin ve her bireyin yanında olmak şartıyla yola çıktık. Biz inanıyoruzki bizimle beraber bu yolda yürüyecek çok arkadaşımız olacak, onların gücü ve gayreti ile Türkiye Cumhuriyeti hak ettiği değeri ve konumuna kavuşacaktır" diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ve Eskişehir İl Başkanı Mustafa Başak, Eskişehir Barosu, Eskişehir Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Eskişehir Muhtarlar Derneği ve Esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın sıkıntılarını öğrenerek Gelecek partisi olarak esnafa çözüm önerilerini sundular.