Ilıca ve Sarısungur barajlarını yapan Garip Yıldırım, mutlu günlerinden birini yaşadı. Yıldırım’ın psikolog olan oğlu Devran, inşaat mühendisi olan Şevval Abakhan ile dünyaevine girdi. Çiftin düğün merasimi Karabayır Bağları’ndaki Es Bahçe Düğün Salonu’nda yapıldı. Gençlerin nikahını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kıydı. Törene Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, CHP İl Başkanı Recep Taşel, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar da katıldı.


Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törende sanatçı Mustafa Gökçe sürpriz yaparak Sunam türküsünü söyledi. Sanatçı, Yılmaz Hoca’nın bulunduğu protokol masasına geldiğinde Hoca da eşlik etti. Hoca’ya mikrofon verilince türküye bir süre eşlik etti.
Garip Yıldırım’ın ESKİ Genel Müdürlüğü döneminde yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden Yılmaz Hoca, “Bugünlerde gündem kuraklık, susuzluk… Garip Bey bu konularda sağ olsun çok kıymetli çalışmalar yaptı. Emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Devran ve Şevval çiftine mutluluklar diliyoruz.