Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın farklı illerde görev yapan belediye başkanları ile temasları sürüyor.

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çervatoğlu ve Ataç, ülke gündemine ilişkin ve ilçelerinde hayata geçirdikleri projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, “İç Anadolu’nun en önemli illerinden birisi olan Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Teker teker tıkır tıkır çalışan tüm belediyelerimizin tüm Türkiye’de nasıl çalıştıklarını göstermek ve buradaki deneyimleri Karadeniz’e taşımak adına sevgili başkanımı ziyaret ettim. Ahmet Başkanımızın tecrübelerinden faydalanıyoruz ve İç Anadolu’da ürettiği güzellikleri Karadenizlilerle buluşturacağız. Hayata geçirdiği örnek projelerden ve misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise, “Sevgili Ercüment Başkanımız ile her zaman övündük ve övünmeye de devam ediyoruz. Başkanımız kişilik olarak çok donanımlı ve iyi bir kardeşimiz. Kendisi Fındıklı’da güzel işler yapıyor. Ben de kısmet olursa bahar aylarında Fındıklı’ya bir ziyaret gerçekleştireceğim. Bizler her zaman Ercüment Başkanımıza destek olmaya hazırız ve her zaman yanındayız. Kendisini Eskişehir’de görmekten dolayı çok mutlu oldum. Ziyaretinden ötürü de teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Başkan Ataç’ın misafirine belediye hizmet binası içerisinde yer alan Tepebaşı Belediyesi Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini gezdirmesiyle ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.