EYT'liler Eskişehir'de dernek binası açıyor
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mağdurları Eskişehir’in merkezinde yeni dernek binasına kavuşuyor. EYT Dernek Başkanı Gürcan Göç, “Genel Başkanımız Gönül Boran Özüpak’ın desteği ile mücadelemizde daha da güçleniyoruz.” dedi.
Eskişehir
21.07.2019, 18:08

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) mağdurları şehrimizde dernek binasını açıyor. Genel Başkan Gönül Boran Özüpak’ın isteği üzerine federasyonlaşarak merkezlerini açan mağdurlar ülkemizde yaklaşık 10 ilde dernek binalarının açılışını gerçekleştirdiler.
EYT Derneği Başkanı Gürcan Göç şehrimizde yaklaşık sekiz bin mağdurun olduğunu ve vatandaşların sesi olmaya çalıştıklarını günden güne daha da güçlenerek ilerlediklerini aktardı. “Çok fazla mağdur durumda insanımız var. Buna aylık bağlanma oranları da dâhil hemen hemen herkesi etkiliyor. Ciddi hak kaybına uğradık. Ayrıca gençlerden de desteklerini bekliyoruz çünkü onlar da geleceğin mağdurları.”
EYT Derneği adres: İstiklal Mah. Reşadiye Esnafı Sokak Kat: 3 Odunpazarı Eskişehir
Nuran göçer
1 yıl önce
Eyt derneğini aradık bulamadık kapı no falan yok Bi uğrayım dedim de Eskişehir
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
11°
açık