Eskişehir Ticaret Odası’nın üniversite öğrencileri için verdiği karşılıksız bursun şartları belli oldu. 2022-2023 yüksek öğrenim döneminde burs almak isteyenler başvurularını 22.08.2022-12.09.2022 tarihleri arasında https://www.etonet.org.tr/Yonetim/BursBasvuru.aspx adresinden yapabilecek. Karşılıksız burs için ailesi en az iki 2 yıl Eskişehir’de ikamet edenler, Eskişehir'deki liselerden veya Eskişehir dışındaki Anadolu ve Fen liselerinden mezun olanlar ve üniversite sınavını 2022 yılında kazananlar başvuru yapabilecek.

Başvurular sadece internet sitesi üzerinden kabul edilecek

Ayrıca bursa başvuru yapacakların 2022 Üniversite Yerleştirme Sınavında kazandığı bölüm için yerleştirme puanı olarak 410 Sözel (TS) puanı, 415 Yabancı Dil puanı, 420 Eşit Ağırlık (TM) puanı, 430 veya daha yukarı Sayısal (MF) puanı almış olması gerekecek. Hazırlık sınıfını bitirenlerin, arası sınıf öğrencilerinin, açık öğretim öğrencileri ile öğrenim süresi 2 yıl olan yüksek okul öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecek. Başvurular sadece https://www.etonet.org.tr/Yonetim/BursBasvuru.aspx aracılığıyla kabul edilecek.

ETO olarak başarılı gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz

ETO’nun üniversite öğrencileri için sağladığı karşılıksız burs imkanı hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, ETO ve Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmet Vakfı aracılığıyla 2022 bahar dönemi itibariyle

103 üniversite öğrencisine burs verdiklerini söyledi. Türkiye’nin ve Eskişehir’in geleceğini gençlerin inşa edeceğini belirten Güler, ETO’nun ülkemizin ve Eskişehir’in başarılı gençlerinin üniversite öğrenimlerine katkı sağlamaya devam edeceğini kaydetti.