Eskişehir Ticaret Odası, sosyal sorumluluk bilinciyle şehrimizin eğitimine de destek olmaya devam ediyor. ETO, her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu dönemde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile sağlanan kışlık ayakkabılar şehrimizdeki ilköğretim okullarına ETO tarafından ulaştırıldı.

715 öğrenciye kışlık ayakkabı ulaştırıldı

Eskişehir Ticaret Odası’nın sağladığı yardım ve burslar hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, oda olarak okul müdürlükleri aracılığıyla 715 öğrenciye kışlık ayakkabı ulaştırdıklarını ifade etti. Eskişehir Ticaret Odası’nın eğitime çok önem verdiğini ve bu amaçla verdiği destekleri her geçen yıl artırdığını belirten Güler, odanın yüksek öğrenim gören başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için sağladığı bursların da sürdürdüğünü kaydetti.

103 öğrenciye yüksek öğrenim bursu veriliyor

ETO ve Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı aracılığıyla 103 üniversite öğrencisine karşılıksız burs verildiğini hatırlatan Güler, verilen karşılıksız bursun tutarının 400 liraya çıkarıldığını söyledi. Türkiye’nin ve Eskişehir’in her alanda gelişmesi ve başarılı olmasının yolunun eğitimden geçtiğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerinin, şehrimizin ve ülkemizin geleceği olan gençlerin ve çocukların yanında olmayı sürdüreceklerinin altını çizdi.