Eskişehir Ticaret Odası (ETO), eğitime destek vermeye devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan klavyeli tablet kampanyasına bir destek de Eskişehir Ticaret Odası’ndan geldi. ETO eğitime katkı sağlamak amacıyla 70 adet klavyeli tablet bağışında bulundu. Tabletler ETO’da düzenlenen tören ile Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’a teslim edildi.

Eğitime katkı sağlamaya devam edeceğiz

Törende konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, odanın Eskişehir’e iki okul kazandırdığını hatırlatarak, imkanlar dahilinde eğitime destek olmayı sürdürdüklerini dile getirdi. ETO’nun 2020 yılında 104 üniversite öğrencisine burs verdiğini belirten Güler, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle bağışlanan tabletlerle uzaktan eğitime katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Eğitim şehirde işbirliği içinde yürütülmeli

Törende konuşan Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ise pandemide uzaktan eğitimin çok kazandığını, bu nedenle ihtiyacı olan her öğrencinin uzaktan eğitime erişebilmesi için destek olmaya çalıştıklarını kaydetti. Eğitimin derneklerden odalara kadar şehirdeki tüm kuruluşlarla işbirliği içinde yürütülmesi gerektiğini belirten Cırıt, eğitimin aynı zamanda kalkınmanın da anahtarı olduğunu dikkat çekti. Cırıt, desteğinden dolayı Eskişehir Ticaret Odası yönetimine teşekkür etti.