Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’i ağırladı. Gerçekleşen görüşmede pandeminin Eskişehir sanayisine ve ticaretine olan etkileri, yanı sıra yeni kontrollü normalleşme sürecinin ekonomiye ve iş dünyasına olan yansımaları ele alındı.

Güler: Ortaklaşa hareket edilmeli

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler şehrin ekonomisi ve geleceği için iş birliği konusuna vurgu yaptı. Başkan Güler haziran ayında gerçekleşmesi planlanan “Eskişehir Endüstri Fuarı”na değinerek, fuarcılıkta başarının temelinin şehrin birliğinden geçtiğinin altını çizdi. Başkan Güler, “Eskişehir Endüstri Fuarı” için iş birliği yapılmasına, sanayicileri ilgilendiren projelerde ortaklaşa hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Şehrin sanayisine küresel ölçekte katkı sağlayacak

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’de ilk kez düzenlenecek olan “Eskişehir Endüstri Fuarı”nın şehrin sanayisinin küresel ölçekte tanıtılmasına katkı sağlayacağını dile getirdi. Başkan Küpeli, böylesi önemli fuarın Eskişehir’de yapılacak olmasından dolayı Başkan Güler’e teşekkürlerini iletti. Başkan Küpeli, Eskişehir OSB olarak kurumlar arası iş birliğini önemsediklerini aktararak, söz konusu fuara gereken tüm desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi.