Eskişehir Ticaret Odası (ETO) üyelerine finansman sağlamak amacıyla bir banka ile daha protokol imzaladı. Yakın zamanda Ziraat Bankası ile anlaşma imzalayan ETO, işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek “ Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” için Halkbank ile protokol gerçekleştirdi. Protokolün imzaları 7 Ocak Perşembe günü ETO’da gerçekleşen törenle Halkbank Eskişehir Bölge Koordinatörü Yücel Örnek ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler tarafından atıldı. Törende ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demir ve Halkbank şube müdürleri de yer aldı.

ETO üyeleri peşin para olmadan ürün ve hizmet alabilecek

Protokol sayesinde Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı’na dahil olan ETO üyeleri ürün ve hizmet alımlarında 540 güne varan taksit veya esnek ödeme imkanı bulacak. Böylece ETO üyeleri peşin para olmadan, çek-senet veya teminat mektubuna gerek duymadan ürün veya hizmet alabilecek. Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı ile ETO üyeleri ürününü güvenle ve tahsilat sorunu olmadan satabilecek. Bu sayede ETO üyeleri hem alırken hem de satarken kazançlı çıkacak.

Üyelerimize destek olmaya devam edeceğiz

Protokol töreninde konuşan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ziraat Bankası ile gerçekleştirdikleri anlaşmanın ardından Halkbank ile de protokol imzalamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Protokolle ETO üyelerinin finansman sıkıntısı olmadan alışveriş yapabileceklerini kaydeden Güler, Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı’nın ETO

üyelerinin pandemi döneminde yaşadıkları nakit akışı sıkıntısının giderilmesine katkı sağlayacağını dile getirdi. ETO olarak tüccar ve sanayiciye destek olmak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini hatırlatan Güler, üyelerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

ETO üyelerine kefalet olmadan finansman desteği

Törende konuşan Halkbank Eskişehir Bölge Koordinatörü Yücel Örnek ise, ETO üyelerinin ticaretlerine katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. ETO üyelerine mümkün olduğu kadar herhangi bir kefalet aranmaksızın destek olmaya çalışacaklarını kaydeden Örnek, Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı imkanından yararlanmak isteyen ETO üyelerinin Eskişehir’deki 10 Halkbank şubesinden başvuruda bulunabileceğini ifade etti.