Haber: Atahan Gezer

The Craft Magazin Dergisi tarafından 358 kişinin katılımıyla uzmanlık yarışması düzenlendi. Yarışma sonucu 19 ESKUBER üyesi, çeşitli kategorilerde birinci olmaya hak kazandı. Odada gerçekleştirilen madalya töreninde Başkan Gürdal Sarıkaya, çırağı Fatih Uçar’a da madalya vermenin mutluluğunu yaşadı.

Konu hakkında konuşan Sarıkaya, yarışmanın meslektaşlarına sahne heyecanı yaşattığını ve cesaret verdiğini söyleyerek “Emre Bey’in yapmış olduğu yarışma için kendisine teşekkür ediyoruz. 10 aydır uğraşılan bir program. Oda olarak kendilerini yalnız bırakmak istemedik. Kardeşlerimizi takdir ediyor ve teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sarıkaya, 11 Ocak’ta göreve geldiklerinden beri altı eğitim gerçekleştirdiklerini ve bu eğitimlerin faydalarını gördüklerini de anlatarak “Burada gördüğünüz arkadaşlarımızın hepsi eğitime gelen kardeşlerimiz” dedi.

Bu kadar büyük olacağını bilemiyorduk

Yarışma hakkında görüşlerini dile getiren The Craft Magazin İmtiyaz Sahibi Emre Başkut ise, katılımcıların alanlarında uzmanlıklarını kanıtladıklarını ifade ederek “Yaklaşık 850 kişinin katılmış olduğu bir salonda 358 sanatçının içinde bulunmuş olduğu bir organizasyon gerçekleşti. Başkanımız da bizi yalnız bırakmadı. Bu süreçte hedefimiz gayet büyüktü. Tahmin ediyorduk ama bu kadar büyük olacağını bilemiyorduk. Değerli kardeşlerimiz bizler için çok emek verdiler” dedi.

Konuşmaların ardından Sarıkaya ve Başkut, kazanan yarışmacıların madalyalarını takdim etti.