Dergimizin bu ayki sayısında Prof. Dr. Cengiz Türe’nin “Haydi veliler okula” yazısını okuyacak, Genç Tecrübe’de Berra Sözeri Abbas’ın girişimcilik öyküsüne şahit olacaksınız. Porte’de Prof. Dr. Alper Çabuk’un hayatına tanıklık edecek, Cihan Yıldırım’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le yaptığı “Cumhuriyet ve Eskişehir” konulu röportajı okuyacaksınız.

Tarihçi yazar Feride Turan’ın yazdığı “Odunbazarında bir Çerkes çeşmesi”yle karşılaşacak, ayrıca şair Rahmi Emeç’ten “Radyo, o müthiş kutu”yu okuyacaksınız. Dr. Öğr. Üyesi Cezmi Karasu’nun yazdığı “Atatürk’ün Eskişehir ziyaretleri ışığında bir Cumhuriyet şehri: Eskişehir” de sizi bekliyor olacak. Bir Doktor Bir Eczacı'da ise bu ay psikolojik rahatsızlıklar ele alındı.

Atahan Gezer’in TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğünün tarihçesini konu ettiği “128 yıllık tarihi ilklerle dolu” haberine göz gezdirecek, TÜRSAB Eskişehir Bölge Temsilcisi Özgür Ersoy’un Eskişehir turizmine dair değerlendirmesini bulacaksınız. Üretici kadın Hatice Tülay Yavuz’un el emeği ürünleri de 44’üncü sayımızda sizlerle… 14 Soru’da Ahmet Saraç ve Cumhur Calban sorularımızı cevapladı. Doç. Dr. Günseli Naymansoy, “Engelli kimdir?” yazısını sizler için yazdı.

Öte yandan veteriner hekim Adem Musluk’la da hayvan sahiplenirken dikkat edilmesi gereken noktalar değerlendirildi. Diyetisyen İpek Bilal’in “İşi baştan sıkı tutun, yol alın!” yazısı da 44’üncü sayımızda.

Herkese keyifli okumalar…