Derginin Şubat sayısında Prof. Dr. Cengiz Türe’nin Kar ve Medya adlı yazısını okuyacak, Genç Tecrübe’de Ömer Sadık Can’ın başarılı kariyerine tanıklık edeceksiniz. Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’ın hayatına yer verilen Portre’nin yanı sıra Prof. Dr. Levend Kılıç’ın yazdığı ‘Avare Adımlarla Eskişehir’in incelemesine Cihan Yıldırım’ın gözünden şahitlik edeceksiniz.

Emine Girgin’in yarattığı marka olan ‘Emine Girgin Medya’nın yaptığı çalışmaları öğrenecek; Bir Doktor Bir Eczacı’da Uzm. Dr. Asiye Akgün ve Ecz. Zeynep Akbey Yamaç’tan soğuk havanın vücut üzerindeki etkilerini göreceksiniz. Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın Eskişehir ve sanayi üzerine düşüncelerini okuyacak, Diyetisyen İpek Bilal’den ise çocuk beslenmesinin püf noktalarını öğreneceksiniz.

Eski Fotoğraflar bölümünde Merhum Koleksiyoner Ahmet Atuk’la birlikte Eskişehir’in tarihine yolculuk yapacak, ayrıca üretici kadın Hatice Er’in el emeği ürünlerinin yapım serüvenine katılacaksınız. Eskişehir’in ilk moda tasarım yarışması olan ‘Fashion Eskişehir’in değerlendirmesini okuyacak, Doç. Dr. Yağmur Say’ın Tarih ve Tarihçiler adlı yazısında ise tarih biliminin detaylarına ineceksiniz. 14 Soru’da ise Av. Betül Öztulum ve Av. Mehmet Ektaş sizleri bekliyor olacak.

Herkese keyifli okumalar…