Yılın son sayısı olan Aralık ayı sayısının kapağında 1933 yılında açılan Şeker Fabrikası’nın hikayesi var. Necmettin Oğur’un kaleminden rekorlar kıran tarihi fabrikayı okuyacağız.

Genç Tecrübe’nin konuğu Serkan Bayar oldu. Portre’de iş insanı Murat Özcan’ın hayatına kısa bir göz atacağız. Enveriye’de yatan kahraman “Demiryolları’nın Babası” Behiç Erkin dosyası da bu sayımızda. 
Diyetisyen İpek Bilal, bu ay su tüketimine dikkat çekiyor. ESTÜ’nün gurur veren rakamlarını Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu aktarıyor. Busena Çelik Zümbül “Herkes sosyal medyada olmalı mı” sorusuna yanıt veriyor. Bir Doktor Bir Eczacı’da Asiye Akgün ve Zeynep Akbey Yamaç ‘sağlık için az ye, su iç, nefes al’ diyor.

Üreten Kadın’da Ömür Köse’nin hikayesini paylaştık. Kafe bölümünde Snug Coffee tanıtıldı. Ajanda’da aralık ayında Eskişehir’de olup bitene hızlıca göz atabilirsiniz. Yine bu sayıda Atahan Gezer’in tekerlekli sandalye ile 65 kent gezen Yusuf Girat ile söyleşisi okunabilir.
Eski Fotoğraflar’da eski kente Ahmet Atuk’un gözüyle bakılabilir. Mine Küpeli ve Sedat Duraz, 14 Soru’ya cevap verdi. Prof. Dr. Cengiz Türe ve Cihan Yıldırım’ın makaleleri de sizleri bekliyor.

TAM SAYFA OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ