Ekim ayı sayısının kapağında 29 Ekim’de görücüye çıkan Eskişehir’de üretilen ve Türk yapımı ilk otomobil olan Devrim’in hikayesi var. Dosya, Devrim’in üretim aşaması ve 29 Ekim’de Ankara’da tanıtıldığı günlerin gazete haberlerinden yol çıkılarak hazırlandı.
Eskişehir’in gururlarından ETİ’nin 60’ncı yaşı için de özel bir haber yapıldı. Diyetisyen İpek Bilal, doğru beslenmeyi ve yanlış diyetleri yazdı. Genç Tecrübe’nin konuğu Emre Demirel oldu. Portre’de Eskişehirli THY Sorumlu Kaptan Pilotu Mehmet Aksoyek ve Serkan Zengin’in satır başlarıyla tanıyoruz. İlklerin Şehri Eskişehir’de kent olarak imza attığımız ilkleri okumak mümkün. Üreten Kadın’da Sevgi Ekeröz’ün hikayesini paylaştık.

EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni anlattı. Kafe bölümünde Ox Coffe Co tanıtıldı. Bir Doktor Bir Eczacı’da Asiye Akgün ve Zeynep Akbey Yamaç ağrısız yaşam mümkün mü sorusuna yanıt verdi. Atahan Gezer, Küllüoba’yı kazan Doç. Dr. Murat Türkteki ile röportaj yaptı. Ajanda’da ekim ayında Eskişehir’de olup bitene hızlıca göz atabilirsiniz.

Eski Fotoğraflar’da eski kente Ahmet Atuk’un gözüyle bakılabilir. Merve Kaya ve Tuncay Gitgör, 14 Soru’ya cevap verdi. Prof. Dr. Cengiz Türe, Tuğba Yıldız, Busena Çelik Zümbül ve Cihan Yıldırım’ın makaleleri de sizleri bekliyor.

TAM EKRAN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!