Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın ‘ESO Akademi’ adıyla açmaya hazırlandığı mesleki eğitim merkezlerine yer verilen dergide, ayrıca Portre’de Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı tanıyacaksınız. 29’ncu sayıda Genç Tecrübe’nin konuğu ise GEM Endüstri A.Ş YK Başkan Vekili ve Genel Müdürü Samet Özkaya…

Yine bu sayıda başarılı iş kadını Funda Osmalı’nın kurmuş olduğu ‘Fournil Bakery’i tanıyacak, lezzetli ekmek ve pastalarının serüvenine tanıklık edeceksiniz. Eskişehir Kahve Festivali hakkında bilgilenecek, Tepebaşı Belediyesinin kurmuş olduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktalarını tanıyacaksınız.

Üretici insanların emeklerine şahit olacağınız bu sayıda, kokulu taş tozundan saatler yapan Oktay Usalan’ı da tanıyacaksınız. Bir Doktor Bir Eczacı’da yüzünüzün sağlıklı kalmasının püf noktalarını öğrenecek; genç girişimci Ömercan Polat’ın hayata geçirdiği ‘Hinner’ isimli uygulamanın serüvenine tanıklık edeceksiniz. 14 Soru bölümünü ise Cihan Arslan ve Gizem Gezginci yanıtladı.

29’ncu sayıda Prof. Dr. Cengiz Türe, Dr. Öğretim Üyesi İshak Tekin, Psikolog Ebru Yüksel Erer ve Oyun Terapisti Tuğba Yıldız’ın makaleleri de yer alıyor.

TAM SAYFA OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!