Novi evde, işte, tatilde, markette doğa dostu ürünler kullanmanın önemine dikkat çeken girişim planını kullanıcılara sosyal medya aracılığıyla tanıttı. Marka, kadın ve erkeğe yönelik organizer parça ve setlerine ek olarak seyahat ve anne-çocuk setleri de üretiyor. İster makyaj çantası ister valiz içi düzenleyicisi isterseniz de gözlük, parfüm gibi kişisel eşyalarınız veya aksesuarlarınızın düzenleyicisi olarak kullanabilirsiniz.

Anneler için bebek ve çocuklarının kıyafetlerini, eşyalarını, oyuncaklarını sağlıklı muhafaza etmek önemli bilinciyle hazırlanan Novi Mom serisi ilgi çekici olacağa benziyor. Yazın ruhuna uygun Novi Marine serisi de kullanıcılarla buluşacak.

Doğal keten kumaştan üretilen yıkanabilir, uzun ömürlü, sade tasarımlı, eşya düzenleyici ürünlerden elde edilecek kazancın bir kısmıyla düzenli fidan dikimi gerçekleştirilecek. Markanın bu prensibi, ürünlerin geniş kullanım alanı olmasıyla birleşince girişimin sürdürülebilirliğini anlamlı hale getiriyor.

Kullanıcılar markaya ve ürünlere @instylenovi instagram hesabından ve [email protected] e-postası ile ulaşarak bu girişime destek olabilecek.