Kim Milyoner Olmak İster'e köpeği Tabs ile katılan 28 yaşındaki Eskişehirli Av. Mustafa Keskin, yarışmaya damga vurdu. 11 yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu görme engelli olan ve hayatına son bir buçuk senedir can yoldaşı Tabs ile devam eden Av. Mustafa Keskin, yarışmadan tam 60.000 TL kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katılan 28 yaşındaki Avukat Mustafa Keskin, stüdyoya köpeği Tabs ile birlikte geldi, 11 yaşında geçirdiği bir rahatsızlık sonucu görme engelli olan Mustafa Keskin, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde burslu olarak lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladığını ve bir firmada avukat olarak çalıştığını dile getirdi. Aynı zamanda köpeği Tabs 'in de kendisine iş, okul ve ev gibi hayatın bütün alanlarında rehberlik yaptığını anlatan Av. Mustafa Keskin, yarışmadan 60.000 TL ödül kazanıdı. Keskin, bu parayı kardeşinin eğitim hayatı ve köpeğiyle çıkacağı Avrupa seyahati için kullanmak istediğini söyledi. 

MUSTAFA KESKİN KİMDİR?

28 yaşında İstanbul'da yaşayan ve avukatlık yapan Mustafa Keskin Eskişehirli olup 11 yaşından itibaren görme engelli. Koç üniversitesinde hukuk okuyan Keskin bir enerji şirketinde avukatlık yapıyor. Köpeği Tabs ile yarışmaya katılan Mustafa bey 125 Bin TL soruya kadar geldi ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.