Hüseyin Erbay, TRT 1 Radyo’da her gece yayınlanan ‘Gecenin İçinden’ adlı programının konuk sanatçısı olacak. Erbay, konuyla alakalı "TRT Ankara Radyosu yapımcılarından Müge Tüzün Gerçek, beni arayarak ‘Gecenin İçinden’ adlı programa davet etme lütfunda bulundu. Bendeniz de memnuniyetle kabul ettim" dedi. Program 27 Ocak 2022 Perşembe günü saat 00.30 ve 01.00 arasında yayımlanacak.

Popüler besteleri seslendirilecek

Sanatçı, programda kendisiyle söyleşi yapılacağını söyleyerek “Müzik yaşamım, besteciliğim ve ayrıca Türk Sanat Müziği’nin bugünkü durumu ve geleceği hakkında görüş ve düşüncelerim olacak. Bende bu konudaki fikir ve önerilerimi aksettireceğim" ifadelerini kullandı. Aynı zamanda bestekâr da olan Hüseyin Erbay’ın çok sevilip ilgi gösterilen popüler besteleri, TRT sanatçıları tarafından seslendirilecek.

Pek çok kez Eskişehir’i temsil etti

Hüseyin Erbay yaklaşık 50 yıla yakın süredir hoca, şef ve bestekârlık yapıyor. Daha önce de TRT radyo ve televizyonlarında pek çok kez Eskişehir’i ve Odunpazarı Türk Sanat Müziği Korosunu temsil etti. Sanatçı, sözlerini şöyle sonlandırdı;

"Biliyorum, yayın saati biraz geç fakat yüce musikimize gönül vermiş değerli sanatsever halkımız, öğrencilerim ve Eskişehir’li sanatseverler beni yalnız bırakmayacaktır. Programı dinleyeceklere, programın yapımcısı sevgili Müge Tüzün Gerçek’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.