Tasarımlarını kendi bünyesinde gerçekleştiren, Türkiye ve Avrupa’da 40’dan fazla tasarım tescili bulunan Hammam Design Radiator, Türkiye’ye ilk kez radyatör sektöründe tasarım ödülü kazandırdı.

Ürettiği tasarım radyatörlerin büyük bir bölümünü Avrupa’ya ihraç eden; bunun yanı sıra Türkiye’nin seçkin mağazalarında satılmakta olan Hammam Design Radiator, yolculuğuna 1996 yılında kurucusu Faruk Cellat önderliğinde, beyaz eşya sektörüne pres işleri yapmak üzere, küçük bir atölyede başladı. Bugün yoluna Burçak Cellat ve Oğuzhan Cellat öncülüğünde devam eden Hammam Design Radiator markası, ismini kültürel mirasın parçası olan hamamlardan alıyor.

RADYATÖR VE HAVLUPAN

Başarı ve kaliteye duyduğu büyük tutkuyla tasarım, zarafet, bilgi ve teknolojiyi harmanlayan ürünler üretiyor. Türk markasını tüm dünyada tasarım tecilli ürünleri ile temsil ediyor. Müşteri odaklı tasarım anlayışı ile ısıtmak, ısınmak, iyi hizmet vermek için çalışıyor. Alüminyum radyatör, beyaz boyalı ve krom kaplı havlupanların yanı sıra, çok çeşitli fonksiyon ve tasarımlarda paslanmaz çelik havlupan üretimi de yapan Hammam Design Radiator, tasarımlarını da kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. Her biri eşsiz olma niteliği taşıyan modeller için uzman ve tecrübeli bir takım çalışıyor. Türkiye ve Avrupa da 40’dan fazla tasarım tescili bulunuyor.

2018 YILINDA AR-GE MERKEZİ OLDU

Yenilikçi, araştırıcı ve geliştirici yapısı, Ar-Ge konularındaki atılımları ve pazarlama kolundaki uluslararası faaliyetleri sonucu 2018 yılında Ar-Ge merkezi oldu. 2012 yılında Riuus adlı ürünü ile 2012 Design Turkey ödüllerinde Ürün Tasarımı – Yapı Gereçleri kategorisinde ödüle layık görülen marka, 2019 yılında global anlayışını, 1953’ten beri dünyadaki tasarım mükemmellik sembolü olarak kabul edilen iF DESIGN AWARD’da aldığı ödül ile tescilledi. Her yıl 70 ülkeden 5 binden fazla başvuru kabul eden yarışmada SPIN Havlupan, modern ve sade tasarımıyla rakiplerini geride bırakmayı başardı ve Türkiye’ye ilk kez radyatör sektöründe tasarım ödülü kazandırmış oldu. Hammam Design Radiator üretim, tasarım, pazarlama disiplinlerinin başarılı çalışmaları ile daha birçok projede adından söz ettirecek.

DÜNYANIN İLK 3 MARKASI ARASINA TAŞIMAK…

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Cellat “Hammam markasını tasarım radyatör sektöründe teknolojisi ve yenilikçiliği ile dünyanın ilk 3 markası arasına taşımak vizyonu ile dünya çapında ülkemizi temsil ederek, başardıklarımızı ve devamında başaracaklarımızı tüm dünyaya duyurmak yolunda her bir çalışanımızın kariyerinde ve hayatında fark yaratıyoruz. Şirketimiz bünyesinde bulunan her bir çalışanımız ile gurur duymaktayız ve mensubu oldukları ailenin de çalışanlarımız için gurur kaynağı olmasını sağlamak öncelikli hedefimizdir. Altında, markamızın imzası olan, tüm başarılarımıza giden yolda, sahnenin arkasında, Hammam Ailesi’nin en büyük gücü ekibi yani firma çalışanları vardır. Üretmeden önce ‘yaratmaya’ odaklanmış, akademik donanıma sahip mühendisler ve her biri ayrı ayrı konularında uzman olan kişilerden oluşan bu ekip, Hammam üst yönetimi tarafından hem kariyer gelişimleri hem de sosyal hayatta daima gelişmeye, yenilenmeye, öğrenmeye ve deneyimlemeye yönlendirmektedir. Çalışanlarımızın bilgi, beceri ve tecrübelerini en değerli varlıklarımız arasında saymaktayız” dedi.

Hammam Design Radiator, havlupan tasarımı SPIN ile kendi segmentinde iF Design Award sahibi oldu. Oğuzhan Cellat ve Burçak Cellat Korkut tasarım ekibiyle 2019 yılında Münih’te düzenlenen törende ödülü almıştı.