Eskişehir Başarı Ödülleri bugüne kadar kenti tanıtan onlarca başarılı işe imza atan Ahmet Can Akdemir organizasyonu. Geçtiğimiz günlerde Espark AVM yanında düzenlediği Kahve Festivali ile adından söz ettiren Akdemir, pandemi koşulları nedeniyle ertelediği 2. Eskişehir Başarı Ödülleri’ne start verdi. Eskişehir’in en görkemli gecesi için geri sayım başladı. Birincisi Yılmaz Büyükerşen, Ahmet Ataç, Metin Güler, Firuzhan Kanatlı, Nuray Akçaboy ve Gürdal Abacı gibi tanınmış pek çok isimle GaGa’da düzenlenen Eskişehir Başarı Ödülleri’nin ikincisi 7 Kasım pazar günü saat 19.00’da Kent Palace'ta sahiplerini bulacak.
Yarışma hangi aşamada?
Alanında uzman kişiler ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden oluşan jüri, 54 kategoride yarışacak isimleri belirledi. Bu aşamada bireysel başvurular da kabul edildi. Ardından ilk etap halk oylamasına geçildi. Burada adaylar beşe düşürüldü. En yüksek oyu alan adaylar için ikinci etap halk oylaması yarın (27 Eylül’de) başlayacak. İkinci etap halk oylamasına 37 kategori dahil edilecek. 24 Ekim’e kadar sürecek oylama sonunda final toplantısı yapılacak. Yüzde 50 jüri oyu, yüzde 50 halk oylamasıyla kazananlar belli olacak. Jüri üyeleri kapalı zarf usulüyle oyunu kullanacak.
Geceye nasıl katılabilirim?
Ödül gecesi 7 Kasım’da Kent Palace'ta olacak. Katılım 800 kişi ile sınırlı olacak. Renkli gecede olmak isteyenler organizasyona ait web sitesi üzerinden rezervasyon formu doldurabilir.
Tanışma Cassaba Modern İF'te 
Bu gece (26 Eylül’de) Cassaba Modern İF'te adaylar, jüri üyeleri, sponsorlar, basın ve davetlilerin katılacağı tanışma etkinliği yapılacak.