Geceleri yoğun mesai harcayan ekipler, Cengiz Topel Caddesi ve Uludağ Sokakta hummalı bir şekilde asfalt çalışması gerçekleştirirken,  Üniversite Caddesi’nde ise freze çalışmasını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkez ilçelerindeki caddelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Cengiz Topel Caddesi’nde ve Uludağ Sokak’ta sıcak asfalt döküm işlemi gerçekleştiren ekipler Üniversite Caddesi’nde freze işlemine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kırım, Hasan Polatkan, Sivrihisar Caddelerinde ve Cumhuriyet Bulvarı’nda asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, ayrıca Borsa Caddesi’nde asfalt çalışmalarının yanı sıra desenli kaldırım serim işlemi de gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, araç sürücü ve yolcularının güvenli ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarının tamamlandığı yollarda çizgi boyama işlemlerinin sürdüğünü belirterek çalışma yapılan alanlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.