Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; yağışlı sistemle birlikte hissedilir (4 ila 8 derece) derecede azalarak, önümüzdeki 3 gün mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bugün ve önümüzdeki iki gün boyunca beklenen hava durumları şöyle:

Eskişehir: Bugün akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Halen 16-18 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 5-8 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Bursa: Bugün akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağış bekleniyor.  Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Halen 18-20 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 7-9 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Kütahyar: Bugün akşam saatlerinden itibaren hafif yağmur bekleniyor. Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Halen 17-19 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 6-9 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Bilecik: Bugün akşam saatlerinden itibaren  hafif sağanak yağış bekleniyor.  Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Halen 17-19 derece