Eskişehir'deki cinayet davasında karar!
Eskişehir'de bir kişinin tabancayla öldürülmesiyle ilgili haklarında dava açılan iki sanıktan birine müebbet hapis cezası verildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanık Cevat K. (43), tutuksuz sanık Yasin K.34) ile taraf avukatları katıldı.
Son sözleri sorulan sanıklardan Cevat K., suçlamaları reddederek tahliye ve beraat talebinde bulundu.
Mahkeme heyeti, sanıklardan tutuklu Cevat K.'ı "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırırken, tutuksuz sanık Yasin K.'ın ise beraatına hükmetti.
Eskişehir'de geçen yıl Kasım ayında Akarbaşı Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncay Güngör Caddesi'nde büfe işleten Mustafa Ulusoy (38), Yukarı Söğütönü Mahallesi'ndeki boş bir tarlada aracında ölü bulunmuştu. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ensesinden tabancayla ateş edilerek iki kurşunla öldürüldüğü belirlenen Ulusoy'un katil zanlısı olarak Cevat K. ile akrabası Yasin K.'ı gözaltına almıştı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cevat K. tutuklanmış, Yasin K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.