2008 yılında Eskişehir Hamamyolu’nda hizmet vermeye başlayan Çiğ Köfte Mutfağı, Eskişehir’deki üretim tesisinde günlük üretim yaparak müşterilerine taze ürünler sunuyor. Ürünlerinin %100 doğal olduğunu belirten işletme sahibi İbrahim Çiçek, “Çiğ köftemiz %100 doğal, ketçap ve bulyon koymadan üretim yapıyoruz” dedi.

Eskişehir’in yerel markası
Çiğ Köfte Mutfağı’nın Eskişehir’in yerel markası olduğunu söyleyen Çiçek, “Markamız Eskişehir’de üretim yapan tek çiğ köfte markasıdır. Diğer çiğ köftecilerden en önemli farkımız da budur. Eskişehir'in yerel markası olduğumuzu halen daha bilmeyen vatandaşlarımız var. Hamamyolu'ndan geçerken ‘buraya yeni köfteci açılmış’ diyorlar. Hâlbuki biz 2008'de açıldık, 13 senedir buradayız ve bunun Eskişehir'de herkesin bilmesini istiyoruz. Eskişehir’deki üretim tesisimizde %100 doğal üretim yapıyoruz. %100 salçayla üretim yapıyoruz. Sabah gelir akşama biter ertesi gün tazesi gelir diğer çiğ köftecilerden bizi ayıran özelliklerden bir tanesi de bu, bu yüzden de vatandaşlarımız bizi tercih ediyorlar. Bundan da onur duyuyoruz” diye konuştu.

Eskişehir’in yerel markası olan Çiğ Köfte Mutfağı Eskişehir’de günlük üretim yapan tek çiğ köfteci olma özelliğini taşıyor.

Fiyatlarımız makul
Çiğköfte Mutfağı’nın müşteri memnuniyetine verdiği önemden bahseden Çiçek: Önceliğimiz müşteri memnuniyeti bunun için de fiyatlarımız makul. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hareket ediyoruz. Herkes tatsın herkes yesin diye, diğer çiğköfteciler den de biraz daha uyguna veriyoruz. Müşterilerimize de çok iyi hizmet ediyoruz, güler yüzle karşılıyoruz.

Günlük tüketilmesi gerekiyor
Çiğ köftenin günlük tüketilmesi gerektiğini ve vakumlamaya asla gelmediğini vurgulayan işletme sahibi İbrahim Çiçek, “Çiğ köfte günlük tüketilmesi gereken bir üründür, vakumlamaya asla gelmez. 10 günlük 15 günlük vakumlu çiğ köfteler satılıyor. Biz ona şiddetle karşıyız. Çiğ köfte günlük tüketilmesi gereken bir ürün. Biz çoğu müşterimize de şunu söylüyoruz; Kendiniz evde yaptığınız yemeği bir hafta sonra yiyor musunuz? Hayır, cevabını alıyoruz tatbikî. ‘Madem kendi yaptığınız yemeği bir hafta sonra yemiyorsunuz dışarıda da bir aylık vakumlu üründen uzak durun’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Eskişehir’in yerel markası olan Çiğ Köfte Mutfağı Eskişehir’de günlük üretim yapan tek çiğ köfteci olma özelliğini taşıyor.

Temizlik, kalite, güven
Çiçek: Yeşilliklerimiz üretim tesisimizde bir gün önceden sirkeli suya yatırılıyor, ertesi gün tertemiz suyla durulanıyor. Yeşilliğimiz Hamamyolu’na tertemiz yıkanmış bir şekilde geliyor. Hamamyolu’ndaki şubemizde kesinlikle yeşilliğe su tutmuyoruz. Çünkü yıkanmış hazır geliyor. O yüzden temizlik, kalite, güven diyoruz. Bunu da her yerde dile getiriyoruz.

Özel bir takım çalışmalarımız var. Lokma çiğ köfte yapmak istiyoruz. Dürümü lokma haline getirip satmak istiyoruz ama yerimizin biraz küçük olması buna el vermiyor. Bu yüzden onları maalesef yapamıyoruz. Ürün yelpazemizi geliştirmek için içli köfte koyduk. İlerleyen dönemlerde çok rağbet gören sosumuzu da inşallah raf ömrünü uzatarak, satışına başlayacağız.

Eskişehir’in yerel markası olan Çiğ Köfte Mutfağı Eskişehir’de günlük üretim yapan tek çiğ köfteci olma özelliğini taşıyor.

Müşteri fırça atıyor
Çok yoğun talep oluyor, çok şükür. O kadar yoğunluğumuz oluyor ki her pakette çıkamıyoruz. Paket servisimiz sadece aile paketlerine o yüzden, müşterimizi daha çok dükkânda ağırlamak istiyoruz. Bazen müşteri kuyrukta sıkılıyor, bize fırça atıyor. ‘Kardeşim bu kadar güzel yapmasanız, bizde bu kadar beklemesek’ diye, bu da bizi çok memnun ediyor, çok mutlu ediyor. Tek amacımız tek gayemiz Eskişehir halkı mutlu olsun. O yüzden de ‘Çiğköfte Mutfağı Bir Sıkım Mutluluk’ diyoruz.

Hamamyolu Caddesi 37/A adresindeyiz. Şiraze Halının karşı köşesinde 13 senedir hizmet veriyoruz. Eskişehir'de iki şubemiz var. Diğer şubemiz Şeker Mahallesi TOKİ Sıraevler içerisinde, aynı zamanda üretimimizi de orda yapıyoruz.

Instagram: cigkoftemutfagi

www.cigkoftemutfagi.com

Eskişehir’in yerel markası olan Çiğ Köfte Mutfağı Eskişehir’de günlük üretim yapan tek çiğ köfteci olma özelliğini taşıyor.