esgundem26.com'un haberine göre, Suzan Gürcanlı Ortaokulunda bir yöneticide koronavirüs tespit edlirkeni bu okulda tedbirlerin alındığı belirtildi.  Mihallıççık ilçesinde Hürriyet İlkokulu'nda da bir öğretmenin koronavirüse yakalandığı bildirildi. Okulda pozitif çıkan öğretmenin temaslı olan sınıfı karantinaya alındı.

Kutipoğlu Anaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile Seyitgazi Çok Programlı Lisesi'nde bazı öğretmen ve öğrencilerde ETİ Sosyal Bilimler Lisesi'nde de bir öğrencinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Eskişehir'de daha önce Dr. Halil Akkurt Ortaokulu'nda bir öğrencide pozitif vakaya rastlanmıştı. Öğrenci ile birlikte bir sınıf ve 7 öğretmenin tedbir amaçlı olarak karantinaya alındığı bildirilmişti.

Daha önce "H. Ahmet Kanatlı A.L.'de 1 öğrenci, Murat Atılgan Ortaokulu'nda 1 öğrenci, Hoca Ahmet Yesevi A.L.'de 1 öğrenci Covid, 18 öğrenci ve 1 öğretmen karantinada, Atatürk MTAL'de 3 öğrenci pozitif, Laçin Anaokulu'nda 1 öğretmen pozitif ve sınıf karantinada" olduğu açıklanmıştı.