Uluslararası Sağlık Turizmi ile turizm yönünden önemli bir lokasyona sahip Anadolu’nun batıya açılan kapısı olan ilimizi tarihi ve coğrafi zenginliklerinin yanında sağlık hizmeti alanında da uluslararası platformda önemli bir konuma getirerek ülkemizi uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz “Eskişehir Sağlık Turizmi” konulu sempozyum Eskişehir Şehir Hastanesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Eskişehir Vali Yardımcısı Akın Ağca, Uluslararası Sağlık Hizmetleri A. Ş. (USHAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. Uğur Bilge, Sağlık Turizmi Daire Başkanlığı Birim Sorumlusu Barış Kaptan, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Ali Mumcu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Mücahit Said Destici, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Seydi Ahmet Güllü, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Nermin Çalışkan ve Uzm. Dr. Hülya Poyraz Efe, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Mustafa Emin Çanakçı, Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Yaşar Bildirici, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ersin Işıldı, Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt.Soner Yılmaz, USHAŞ çalışanları ile müdürlüğümüz ve hastanelerimiz sağlık turizmi birim çalışanları katıldı. 
Eskişehir’de sağlık turizmi ile ilgili yapılan çalışmalar, kısa ve orta vadede hayata geçirilebilecek projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantı heyeti ayrıca Eskişehir Şehir Hastanesi ve Yunus Emre Devlet Hastanesi birimlerini ziyaret etti.