Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan ve Meclis Başkanı Hasan Öztürk, beraberlerindeki kalabalık heyet ile birlikte TOBB ziyaretleri öncesi Anıtkabir’i ziyaret ederek, Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.
Anıtkabir ziyareti ardından Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan ve Meclis Başkanı Hasan Öztürk, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ETB heyetine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

ETB Başkanı Zeydan, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Tüm ekibimizle birlikte Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduktan sonra, Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu bizi kabul etti. ETB Meclis üyelerimiz, meslek komitesi üyelerimiz, danışmanlarımız, kadın ve genç girişimcilerimiz, yönetim kurulumuz ve personellerimiz ile birlikte kendisini ziyaret ettik. Sayın Başkan daha önce birlikte çalıştığımız ve aramıza yeni katılan çalışma arkadaşlarımla da tanışma ve sohbet fırsatı buldular. 
Başkanımız Rifat beye bağlılığımızı ve önümüzdeki Mayıs ayında yapılacak olan Genel Kurulda TOBB Başkanı olarak önerdiğimizi, desteğimizin tam ve daim olduğunu huzurunda ifade ettik.Ziyaretimiz esnasında şahsıma ve heyetimize göstermiş olduğu yakın ve samimi ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sayın Hisarcıklıoğlu’na şahsım ve ekibimiz adına yürekten teşekkür ediyorum”.