Zengin'in mesajı şöyle:

"177 yıllık geçmişi ile milletimizin huzuru, kamu düzeninin korunması ve asayişin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak görev yapan Türk Polis Teşkilatı mensuplarına minnet borçluyuz.

Eskişehir Polis Teşkilatına Teşekkür Ederiz

Eskişehir’in Türkiye’deki en güvenilir kentlerin başında gelmesini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’mızın Eskişehir mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz. 7/24 sosyal yaşama sahip kentimizde huzuru sağlayan polis teşkilatımızın gerçekleştirdiği çalışmalar ve özverisinden dolayı teşekkür ederiz.

Polis Teşkilatımızın 177. Yılı Kutlu Olsun

Türk Polis Teşkilatının teknolojik altyapısını her geçen gün geliştirmesi ve büyük başarılara imza atması da ülkemiz için bir gurur kaynağıdır. Bu vesileyle, görevi başında şehit olan polislerimizi ve güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Eskişehir ve vatanımızın dört bir yanında milletimizin huzuru ve güvenliği için görev yapan polislerimizin her zaman yanında olacağımızı belirterek, Türk Polis Teşkilatı’mızın 177. kuruluş yıl dönümünü tekrar tebrik ediyoruz."