ARED Başkanı ve Eskişehir Sanayi Odası Meclis Üyesi Duygu Endüstriyel Reklam'ın Kurucusu Ahmet Özdemirel, hem hemşehri hem de meslektaşları olan sektör temsilcilerini, ARED bünyesinde birlik olmaya davet etti.

Eskişehir'deki sektör mensuplarımız ile paylaşımımız artıyor

Eskişehir Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan ARED Başkanı Ahmet Özdemirel; "Endüstriyel reklamcılık sektörünün tanınırlığını arttırma hedefiyle hiçbir iş birliğinden kaçınmıyor, Dernek olarak tüm dönemlerdeki başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ilkeleri gereği, kurum ve kişilerle ilişkilerimizde dürüstlüğü, objektifliği, bilimsel değerleri ve güvenilirliği esas alıyoruz. Aynı şekilde üyelerimiz arasındaki samimiyet ve dayanışma güdüsünün korunmasını oldukça önemsiyoruz. Eskişehir için sektördeki birlikteliği de önemsiyoruz ve benim de şehrim olan bu güzel ildeki sektör mensuplarımız ile paylaşımımız her geçen gün artıyor. Bu duruma aracılık ediyor olmak benim için büyük bir mutluluk." dedi ve ekledi: "Tüm sektör temsilcilerimizi, mesleğimizin güzelliğinin yarattığı heyecana sarılmaya, pandeminin yarattığı olumsuz ortamdan en az şekilde etkilenerek gelecek günlerden umutlu olmaya davet ediyorum. Bizler ARED olarak sektörümüz için çabalamaya devam edeceğiz. Çalışmaktan başka yolumuzun olmadığı bu dönemde, kendilerini bir çatı altında hissetmek isteyen, birlikte olmanın gücüne inanan Eskişehir'deki tüm sektör temsilcilerimizi derneğimize üye olmaya, sektörün geleceği için aktif rol almaya davet ediyorum. Çünkü ARED ile daha güçlü olacağımıza inanıyorum."

Endüstriyel reklamcılık sektörünün Türkiye'deki tek temsilcisi ARED

Açıkhava ve endüstriyel reklamcılık sektörünü ilk günden bugüne, büyük bir gururla temsil eden tek Dernek olan ARED, 2000 yılında, tabelacılığın saygın bir sektör olabilmesi için örgütlenme gereksinimi duyan, çeşitliliğin, dayanışmanın ve birlikteliğin gücüne inanan sektör önderlerinin başlattığı hareket sayesinde kuruldu. Sektörün birliktelik içerisinde, tek bir çatı altında toplanabilmesini, bu bütünlük çerçevesinde faaliyetlerin kamuoyuyla paylaşılabilmesini ve sektörün tanıtımının sağlanmasını önemseyen yönetim anlayışı, uluslararası standartlarda kaliteli ve güvenilir hizmet verme, üyeleri arasındaki iletişimi ve dayanışmayı sağlama vizyonu sayesinde ARED, açıkhava ve endüstriyel reklamcılık sektörünün tek temsilcisi olarak dünya çapında tanınırlığı bulunan önemli bir kuruluş haline geldi.

Bugün Türkiye genelinde örgütlenmeyi başaran Derneğin; dijital, serigrafi ve tekstil baskı, indoor ve outdoor, ışıklı ve ışıksız endüstriyel reklam üretimi, makine ve malzeme tedariği, mecra kiralama alanlarında faaliyet gösteren 245 üye, 34 il ve Kıbrıs'ta temsilcilik organizasyonunun yanı sıra, endüstriyel reklam sektörünün uluslararası arenadaki önemli temsilcileri olan FESPA (Serigrafi ve Dijital Baskı Dernekleri Federasyonu, İngiltere), ESF (Avrupa Işıklı Endüstriyel Reklam Üreticileri Federasyonu, İngiltere) ve ISA'ya (Uluslararası Tabelacılar Derneği, Amerika) üyeliği bulunuyor. İlgili kurumların çok önemli konumlarında görev alan ARED Yönetimi aynı zamanda FESPA ile kurduğu ortaklık sayesinde 2013'ten bu yana her yıl, Türkiye, Doğu Avrupa ve Batı Asya geniş format dijital baskı, serigrafi baskı, tekstil baskı ve endüstriyel reklam sektörlerine yönelik olarak FESPA Eurasia fuarını, İstanbul'da düzenliyor.

ARED Başkanı Özdemirel; "Eskişehir için Sektördeki Birlikteliği Önemsiyoruz"