54 kategoride ödüllerin verileceği organizasyonda sanattan spora, medya sektöründen iş dünyasına kadar pek çok kategori yer alıyor. Ödül sahipleri web sitesi üzerinden yapılan halk oylaması ve jüri üyelerinin oyları ile belirleniyor. Aday listelerinin jüri üyeleri tarafından oluşturulduğu organizasyonda aday olmak isteyen katılımcılar web sitesi üzerinden başvuru yapabiliyor.

JÜRİ ÜYELERİ VE ÖDÜL KATEGORİLERİ AÇIKLANDI

Eskişehir Başarı Ödülleri’nin geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın lansmanında Jüri üyeleri ve ödül kategoriler de açıklandı:
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Zeydan, Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok, Ay Plastik Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Ay, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Meclis Üyesi Kerem Toparlar, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Üyesi Emre Demir, Uzman Doktor Murat Taraktaş, Özlem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Tekgöz, Gazeteci Arif Anbar, Sivrihisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Meriç Okur, Reyna Group Yönetim Kurulu Başkanı; 2Eylül Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Kaymak, Sarar Şirketler Grubu Avrupa Sorumlusu Emir Sarar, Follow Magazin Genel Yayın Yönetmeni Esra Güneş, Tepebaşı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Suat Yalnızoğlu, Gazeteci Soner Yüksel, YMT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Melih Turan, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi A. Evren Olcay, Avukat Oytun Süllü, Eğitimci-İş İnsanı Esin Toraman, Genç Medikal Kurucu Genel Müdürü Hüsniye Tali, Fotoğraf Sanatçısı Nafiz Kalyoncu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Basın Danışmanı Utku Görkem Kırdemir, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesis Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ufuk Aydın, ESGİAD Başkan Yardımcısı Ece Erçelebi, Par Creative Group Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Karabüyü, Marka Danışmanı Busena Zümbül ve Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Serdar Aksoy Eskişehir Başarı Ödülleri 2020’nin jüri üyeleri arasında yer alırken proje koordinatörlüğünü ise Ahmet Can Akdemir üstleniyor.

ÖDÜL KATEGORİLERİ ŞÖYLE:

Ömür Boyu Başarı Ödülü, Ulusal Başarı Ödülü, Mesleki Başarı Ödülü, Yılın Bürokratı, Jüri Özel Ödülü, Yılın İş Adamı, Yılın İş Kadını, Yılın Yatırımcısı, Yılın Girişimcisi, Yılın Yapı Projesi, Yılın Sağlık Kurumu, Yılın Eğitim Kurumu, Yılın Öğrenci Kulübü, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi, Yılın Müzik Grubu, Yılın Kadın Şarkıcısı, Yılın Erkek Şarkıcısı, Yılın DJ’i, Yılın Kadın Sinema Sanatçısı, Yılın Erkek Sinema Sanatçısı, Yılın Fotoğraf Sanatçısı, Helen Bee Yılın Moda Tasarımcısı Ödülü, Sanat Özel Ödülü, Kent Kültürü Özel Ödülü, Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Erkek Sporcusu, Yılın Çocuk Sporcusu, Spor Özel Ödülü, Yılın TV Programı, Yılın TV Programcısı, Yılın Köşe Yazarı, Yılın Radyosu, Yılın Radyo Programcısı, Yılın Haber Portalı, Yılın Sosyal Medya Fenomeni, Medya Özel Ödülü, En İyi Gece Kulübü, En İyi Canlı Müzik, En İyi Alakart Restoranı, En İyi Et Restoranı, En İyi Balık Restoranı, En İyi Meyhane, En İyi Fastfood, En İyi Şef, En İyi Pub, En İyi Kafe, En İyi Kahve Dükkânı, En İyi Barista, En İyi Otel Konsepti, En İyi Spor Merkezi, En İyi Erkek Kuaförü, En İyi Kadın Kuaförü, En İyi Makeup Artist, En İyi Güzellik Merkezi ve Turizm Özel Ödülü.
Eskişehir Başarı Ödülleri 2019’da 110 bin kişi oy kullanmış, 50 kategoride ödüller sahiplerini bulmuştu. Bu yıl ise 300 bin kişi tarafından oy kullanılması bekleniyor. eskisehirbasariodulleri.com adresinden oy kullanabilirsiniz.