Bölgenin önemli firmaları fuardaki yerlerini aldı

Bölgenin yapı ve inşaat sektöründe öne çıkan üretici ve tedarikçileri Eskişehir 2. Yapı Fuarı’nda yerlerini aldılar. Cephe kaplama, çatı izolasyon, PVC doğrama, çelik ve ahşap kapı, pencere sistemleri ve aksesuarları, tente ve gölgelendirme sistemleri, asansör sistemleri ve ekipmanları, hazır beton, prefabrik, iklimlendirme ve havalandırma sistemleri, yapı kimyasalları, mermer, mutfak tezgahları ve dekorasyon, platformlar, iş ve inşaat makinaları ile iş sağlığı ve güvenliği ekipman ve malzemelerine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren katılımcılar ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacaklar.

Alım heyetlerinin ziyaret programları netleşti

Eskişehir 2. Yapı Fuarı, yurt dışı alım heyeti ziyaret programı kapsamında Tüyap yurt dışı ofislerinin çalışmaları ile Irak - Kerkük bölgesi başta olmak üzere, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan ve Suriye’den; ERİAD ve BULTİŞ’in ortak çalışmalarıyla Bulgaristan, Kosova, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya‘dan ve dijital pazarlama faaliyetleri kapsamında ise Mısır, Ürdün, Libya ve Moğolistan’dan sektör profesyonellerini ağırlayacak.

Yurt içinde ise başta Eskişehir olmak üzere; Ankara, Afyon, Kütahya, Bilecik, Bursa, Manisa, Isparta ve Konya’da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları, OSB’ler ile meslek odaları üyeleri için heyet organizasyonları düzenlenerek fuar süresince katılımcılarla bir araya gelmeleri sağlanacak. 

Pandemi tedbirleri titizlikle uygulanacak

Tüyap Fuarcılık Grubu’nun tüm fuar alanlarında uyguladığı pandemi tedbirleri Eskişehir 2. Yapı Fuarı’nda da katılımcı ve ziyaretçilerin gönül rahatlığıyla ticaretine devam etmesini sağlayacak. Alana girişte HES kodu kontrolü, ateş ölçümü ve maske zorunluluğu uygulamaları devam ederken, alan içinde yoğunluk ölçümü yapılarak sosyal mesafe ve hijyen kuralları titizlikle uygulanacak.

Dört gün boyunca ziyaret edilebilecek

Eskişehir 2. Yapı Fuarı, 25-26-27 Kasım 2021 tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında ve son gün 28 Kasım 2021 tarihinde ise 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak. Fuarı tüm sektör profesyonelleri www.eskisehirinsaatfuari.com adresinden online davetiyelerini alarak ziyaret edebilecekler.