T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin değerli destekleri beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve KOSGEB’in desteği ile eş zamanlı olarak 20-23 Şubat 2020 tarihlerinde ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Bu yıl Eskişehir’de ikincisi düzenlenecek olan ve onbinlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapması hedeflenen fuarlar 80’in üzerinde firmanın katılımıyla ile gerçekleşecektir. Zengin içeriği ile birçok sektörü içinde barındıran Fuarlar, bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlayarak ticari işbirliklerin geliştirilmesine olanak sağlayacaktır.

Tüyap Eskişehir 2. EV’leniyoruz, Dekorasyon, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarları ile katılımcı firmalar hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini geniş bir platformda tanıtma fırsatı yakalayarak, bölgenin ticari ve sosyo-ekonomik potansiyeline de katkı sağlayacaklardır. Fuarlara katılan firmaların neredeyse tamamının Eskişehir’de faaliyet gösteren firmalar olması sebebiyle de şehir ekonomisi canlılık kazanacak. İki ana konsept üzerine oluşturulan Fuarlarda Ev’leniyoruz ve Kozmetik salonunda evlenecek çiftler gelinlikten davetiyeye, nikah şekerinden kuaföre, ayakkabıdan çantaya, düğün fotoğrafçısından düğün organizatörüne kadar, Dekorasyon salonunda ise evlenecek ve evini yenileyecekler mobilyadan halıya, beyaz eşyadan perdeye, ev dekorasyon ürünlerinden mutfak ve banyo dolaplarına kadar tüm ihtiyaçlarını 4 günde tamamlayabilecek, fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuarda özel kampanyalardan faydalanabilecekler.

FUARDA GÖRKEMLİ DEFİLELER VE SAHNE ŞOVLARI

Ziyaretçiler 4 gün boyunca düzenlenecek Gelinlik Defilesi, Damatlık Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Düğün Fotoğrafı Workshop, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları ile sezonun tüm yeniliklerini yakından görme fırsatı yakalayacak. Fuar defile ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşecek.

Girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 20-22 Şubat tarihleri arasında 10:00-20:00, 23 Şubat tarihinde ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ETO – TÜYAP FUAR MERKEZİ’NE ULAŞIM NASIL SAĞLANIR?

Ziyaretçiler ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’ne toplu taşıma araçlarından 6 – 33 - 43 – 44 – 57 – 65 – 75 - 103 numaralı hatları kullanarak ulaşabilirler.

Tüyap Eskişehir Fuar Merkezi tarafından sağlanacak olan ücretsiz servisler Espark Bağlar çıkışı Türkiye İş Bankası önünden fuar alanına sefer düzenleyecek olup, güzergah üzerinde bekleme yapmayacaktır.

Ücretsiz Servis saatleri:

Şehirden Fuar Alanına Hareket

10:00 – 12:00 – 13:00 – 14:00 – 16:00

Fuar Alanından Şehre Hareket

14:30 – 16:30 – 18:30 – 20:00 (23 Şubat Pazar günü fuar alanından en son kalkış saati 19:00’dur.