Üretimini Eskişehir’de sürdüren Erdoğanlar Gıda, Covid-19 tedbirleri kapsamında üretim tesislerinde alınması gereken önlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getirerek, Türk Standartları Enstitüsü̈ (TSE) tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.

ÜRETİMDEN TÜKETİCİYE ULAŞANA KADAR TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK
Erdoğanlar Gıda Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Erdoğan, üretimlerde yüksek kalite standartları ve gıda güvenliğine uygun şartlarda hareket ettiklerini kaydetti.
Erdoğan, şöyle devam etti: “Yıllardır reçel, helva, tahin pekmez basta olmak üzere en taze ham maddeler ile üretimimizi sürdürüyoruz. Diğer taraftan sahip olduğumuz ve üretim için gereken tüm kalite belgeleri resmi kurumlar tarafından tescil edilmiştir. Şimdi de Covid-19 tedbirleri kapsamında üretim tesislerinde alınması gereken tüm önlemleri eksiksiz şekilde tamamladık. Gıda güvenliği ve hijyen uygulamalarında devletimizin belirlediği tüm uygulamaları tesislerimizde hayata geçirdik. Bu kapsamda resmî kurumların yaptığı denetiminden başarıyla çıkan firmamız, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesini alarak bu alandaki çalışmalarını tescillemiştir.”