Ziyarette İl Başkanı İsmail Haşim Ateş'in yanı sıra, İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Yasemin Arıkan Çoruk, Odunpazarı İl Yönetiminden Hatice Sevim Kara, Tepebaşı İl Yönetiminden Gül Ahu Oflaz, Yasemin Palaz ve Gazeteci Gülseren Şenyüzlü de hazır bulundu.

İstanbul Sözleşmesi’nden konu açılan ziyarette, İl Başkanı Ateş, sözleşmenin feshini üzüntüyle öğrendiklerini, sürecin iptali için DEVA Partisi kadınlarının Danıştay'a başvuru hazırlığında olduğunu ve süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Kadın meclisleri ile şehrimizde kadınların temsiliyetinin sağlanmasının demokrasi için çok faydalı olduğunun altı çizilirken, kent sorunlarının çözümünün ortak akıldan geçtiğinin, Kent Konseyi'nin de toplumun farklı kesimlerinden bir araya gelen insanlar tarafından oluşması sebebiyle bu iş için adeta biçilmiş kaftan olduğunun önemi vurgulandı. Alanında uzman pek çok kişinin katıldığı toplantıda, çeşitli konular hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Nazik ziyaretleri nedeniyle Kent Konseyi temsilcileri DEVA Partisi ekibine teşekkür ederken, DEVA ekibi ise güzel sohbetleri için konsey temsilcilerine teşekkürlerini iletti.