Kurtuluş Mahallesi Yargı Sokak’ta Adalet Sarayı B Kapısı karşısında hizmet verecek Derin Hukuk Bürosu, hukuk ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinin katılımıyla açıldı. 23 Ekim’de yapılan açılış törenine Baro Başkanı Mustafa Elagöz, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç, Demiryolları Vakfı Başkanı Nurettin Girginer, Seyit Battalgazi Vakfı Başkanı Süleymen Sırrı Kabadayı, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Muazzez Günay, Mali Müşaviler Odası Başkanı Neşet Ertoy, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Orkun Kılınç ve CHP’nin önceki dönem il başkanı olan Abdülkadir Adar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve çok sayıda avukat da çiçek göndererek Derin Hukuk Bürosu’nun açılışını tebrik etti.
Açılıştan sonra da CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Deva Partisi İl Yöneticileri Av. Ecir Ayas, Av. Tarık Ziya Ayvaz ve Av. Mehmet Göçen, Demiryol-İş Sendikası Temsilcileri Devrim Şanlı, Mevlüt Türker ve Harun Karaman, Büyükşehir ve Tepebaşı belediyeleri Meclis Üyesi Hasan Ünal, Tepebaşı Meclis Üyesi ve Romanya Dobruca Kırım Göçmenleri Derneği Başkanı Metin Gündoğdu, CHP Beylikova İlçe Başkan Yardımcısı Soner Kutlu ve Seyitgazi Taşlık Mahalle Muhtarı Ragıp Taş, hukuk bürosunu ziyaret etti.