Eskişehir iş ilanları için tıklayın

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, koronavirüs etki ölçüm anketi ile alakalı düşüncelerini iletti. Kesikbaş açıklamasının tamamında, " Eskişehir Sanayi Odası üyelerimizin, Koronavirüs Etki Ölçüm anketine yüksek katılımından dolayı teşekkür ederiz. Eskişehir Sanayi Odası olarak Covid-19 salgını nedeniyle oluşan olumsuzluklardan en az etkilenmek, üyelerimizin taleplerini daha detaylı yerine getirmek için elimizden gelen en üst düzey çalışmaları yapıyoruz. Sizlerin taleplerini üst kuruluşlarımıza bildiriyoruz ve takip ediyoruz. Çarşamba günü açıklanan destek paketinin üyelerimiz tarafından en iyi bir şekilde anlaşılması ve üyelerimizin bu pakette sunulan desteklere en kolay ulaşımı için lütfen Eskişehir Sanayi Odası Koronavirüs Çalışma Masasını arayınız.  

Sayın üyemiz; tüm sıkıntı, talep ve beklentileriniz için lütfen Eskişehir Sanayi Odası'nı arayın, taleplerinizi iletelim, beraber takip edelim. Bu tip kriz durumlarında en önemli olan: tüm çalışanlarımız ile birlikte şirketlerimizi ayakta tutmak olacaktır. Yakın gelecekte, özellikle Koronavirüs etkisinin azalması ile birlikte Türkiye ve Eskişehir'imiz yurtdışından ciddi ihracat siparişleri alacaktır. Zira tüm dünyada Çin ve Çin mallarına olan güven azalmış, yurtdışından ve yurtiçinden önemli bir çok firma tedarik zincir yapılarını gözden geçirmektedir. 

Hiç şüphesiz ki tüm çalışanlarımızla, şirketlerimizle bizler büyük bir aileyiz. Zor günleri hep birlikte dayanışma içerisinde aşacağız." ifadelerini kullandı