Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ataç’ın Eskişehir’de faaliyet gösteren kültür dernekleri ile temasları sürüyor.

Başkan Ataç son olarak Romanya Dobruca Kırım Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Buluşmada Dernek Başkanı Metin Gündoğdu, sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, “Derneğimize geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz Mart 2020’de kuruldu. Fakat pandemiden dolayı çalışmalarımıza ara verdik ve şimdi çalışmalarımıza başladık. Biz yıllardan beri sizlerle beraber çalışıyoruz. Aynı zamanda ben Tepebaşı Meclis üyesiyim. Derneğimizin faaliyetlerine Ahmet Başkanımız ve Tepebaşı Belediyemizin iş birliğinde devam edecektir” dedi.

Başkan Ataç da Köstence ve Kırım Tatarlarının Eskişehir için önemine değindi ve “Kurulan yeni derneğimizin yönetimi çok güzide isimlerden oluşuyor. Bu konuda yetkin insanların bir arada olduğu bir yönetim. Daha önce de ifade etmiştim; her zaman derneğimizin yanında olacağız. Beraber çalışacağız. Çünkü bizim Tepebaşı bölgesinde gerek Köstence, gerek Kırım Tatarlarının popülasyonu çok önem arz ediyor. Bu açıdan sizlerle beraber yürüyeceğiz. Eskişehir’de beraberlik içinde ve huzur ile yaşıyoruz. Daha güzel yarınlar için mücadelemiz devam edecek ve daha iyi şeylere adım atacağız” sözlerini kullandı.

Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Turgut Doğandor’un da bulunduğu ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.