Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, hemen her fırsatta Eskişehirli çocuklar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Özel Özel Anaçağ Anaokulu temsilci öğrencileri de Entelektüel Gelişim Programı kapsamında “Şehrimi Tanıyorum” kazanımı ile Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada çocuklar, “Belediye ne demektir?”, “Belediye başkanı ne işler yapar?” gibi bir merak ettikleri birçok sorunun cevabını, Başkan Ataç’tan keyifle dinleme imkanı buldu. Sohbet sonrasında çocuklar, Başkan Ataç’ın elinden tutarak Tepebaşı Belediyesi’ni de gezdi. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini inceleyen çocuklar, Sukurusu Uygulama Merkezi’ni de ziyaret etti. Merkezde atık kağıtların el emeği ile geri dönüşümünü öğrenen çocuklar, uygulamalı olarak kağıt hamuru da yoğurdu.

Çocuklardan özel hediye

Çizdikleri Ahmet Ataç resmini de Başkan Ataç’a hediye eden çocuklar, çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek memnuniyetlerini belirtti. Anaçağ Anaokulları Genel Koordinatörü Özlem Acay da Başkan Ataç’a misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

Başkan Ataç: İçimiz umut ve sevinç ile doluyor

Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç ise “Bugün çok özel konuklarım vardı. Çocuklarımızın bendeki yeri çok başka. Yavrularımız ile bir araya geldiğimde vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Onlar ile sohbet etmek, meraklarını ve düşüncelerini öğrenmek çok keyifli. Zaten bizim tüm çabamız, geleceğimizin güvencesi olan bu güzel yavrularımız için. Onların gözlerine bakınca, içimiz umut ve sevinç ile doluyor. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için gayret göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Çocuklar, Başkan Ataç ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.