Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Eskişehir Şubesi ve Tepebaşı Belediyesi iş birliği ile Türk Eğitim Vakfı Eskişehir Şubesi yararına düzenlenen Çocuk Müzikali yoğun ilgi ve destek gördü.

Türk Eğitim Vakfı'na destek

"Duygusal Keman ile Komik Davul" adlı çocuk müzikalinin biletlerini alan aileler çocuklarına 23 Nisan hediyesi verirken, Türk Eğitim Vakfı'na da destek vermiş oldu.

"Askıda bilet"le hiç tiyatro izlememiş çocuklar tiyatroyla tanıştı

24 Nisan'da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşan etkinlikte "askıda bilet" uygulaması da gerçekleştirildi. Bu sayede "askıda bilet" alan vatandaşlar Eskişehir'de daha önce hiç tiyatro izlememiş çocukların da tiyatro izlemesine olanak sağladı.

Bayramlarını doyasıya kutladılar

4 yaş ve üzeri tüm çocukların izlemesine uygun olan müzikali izleyen çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı doyasıya kutladılar.

Türk Eğitim Vakfı yetkilileri, bu örnek etkinlikle eğitime katkı sağladıkları için TÜGİAD Eskişehir Şubesi ve Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür ederken, etkinliğe katılan aileler de çocuklarıyla bu güzel ve anlamlı etkinliğe katılmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.