Atölye çalışmalarında uzman eğitmenler eşliğinde temel eğitimin yanı sıra film gösterimleri de gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Belediyesi, kent halkına yönelik gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Spor İşleri Müdürlüğü tarafından temel kamp ve doğa, temel dağcılık ve tırmanış ile yoga atölyesi düzenleniyor. Atölye çalışmaları, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Temel kamp ve doğa atölyesi 20 Ağustos Cuma günü, temel dağcılık ve tırmanış atölyesi ise 27 Ağustos Cuma Günü 19.00-22.00 saatleri arasında düzenlenecek. 11-15 yaş arası 15’er katılımcı ile gerçekleştirilecek atölye kapsamında temel eğitimin yanı sıra film gösterimi olacak. Temel eğitim ve film gösterimi ile katılımcılar; kamp, doğa, dağcılık ve tırmanma hakkında bilgiler edinmiş olacak.

Yoga atölyeleri hem çocuklar hem de yetişkinler için

Yetişkinler için yoga atölyesi ise 21 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00-21.00’de düzenlenecek. Temel eğitim ve film gösteriminin olacağı atölyeye 30 kişilik kontenjan oluşturuldu.

Ebeveynli çocuk yoga atölyesi ise 28 Ağustos Cumartesi günü 20.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 3,5-7 yaş arası 10 katılımcı ile gerçekleştirilecek atölyede çocuklar, kendilerine özgü biçimde yoga yapmayı öğrenecek.

Kontenjanların sınırlı olduğu atölye çalışmaları hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.