Vaka sayılarının düşmesi ve aşılanmanın artmasıyla, hafifleyen kurallar ile mahalle programlarına kaldığı yerden devam eden AK Parti Tepebaşı İlçe teşkilatı, köy programlarına etkili bir şekilde başladı. İlk durağı Cumhuriyet köyünde Cuma namazını cemaat ile kılan Başkan Çizmelioğlu namaz sonrası pilav ikramında bulundu.

İlçe Baskanı, Cumhuriyet köyünde yaşayan vatandaşlar ile uzun uzun sohbet ederken, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Öğülmüş, Sosyal Politikalar Başkanı Abdullah Çakmak ve teşkilat üyeleri ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vatandaşları dinleyen İlçe Başkanı 'Gönül Seferberliği' başlattıklarını dile getirerek şunları söyledi;

“Tepebaşı İlçemiz bizim kıymetimiz. Her mahallesi her sokağı, o sokaklara hayat veren her bir hemşerimiz bizim için çok değerli. Bu düsturla yeni bir program oluşturarak 'Gönül Seferberliği'ni başlattık. İlçemizde bulunan tüm köy mahallelerini her Cuma sırayla ziyaret edicez. Hemşerilerimizi dinleyeceğiz.”

AK Parti hiçbir zaman seçimden seçime ziyaret yapan bir parti olmamıştır

Kongremiz sonrası ilk hedefimiz köy mahallelerini ziyaret etmekti. Maalesef pandemi sebebiyle ertelemek zaruriyeti hasıl oldu. Bundan sonra ilçemizin her mahallesinde biz varız. Hemşerilerimizi dinleyeceğiz, dertlerine çözüm arayacağız. Her zaman olduğu gibi sahalardayız. AK Parti hiç bir zaman seçimden seçime ziyaret eden bir parti değildir, olmayacaktır. Her zaman hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı ile samimi olarak sohbet eden mahalle sakinleri, Başkan Çizmelioğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.