AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu karantina sürecini tamamlayarak ziyaretlerine başladı. Kovid-19 testi pozitif çıkan ve evinde tedavisini tamamlayan Başkan Çizmelioğlu, ilk ziyaretini 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla Eskişehir İl Ambulans Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığında sağlık çalışanlarına gerçekleştirdi.

Bu haftanın, her türlü zor şartlarda görevlerini fedakarca ve başarı ile yerine getiren, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinde görev yapan doktor, paramedik, acil tıp teknisyeni ve ambulans sürücülerinin, hayatlarını can kurtarmaya adamış kahramanların haftası olarak nitelendirdiklerini aktaran İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, insana verilen bu kutsal hizmetin her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Başkan, 'AK Parti Tepebaşı İlçe yönetimi olarak pandemi dolayısıyla filyasyon ekiplerinde görevlerinin zorluklarına ek bu sürecin meşakkatini yaşayan 112 sağlık hizmetlerinde çalışan tüm arkadaşlarımızın Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını en içten dileklerimizle kutlar, başarılarının devamını diliyoruz.

En dar günlerimizde, bizlerin yanında olan sağlık personellerimizin hakkı ödenmez. Önemli bir konunun tekrar altını önemle çizmek istiyorum. Lütfen 112 hatlarımızı lüzumsuz yere meşgul etmeyelim. Trafikte de karşılaştiğimiz Ambulanslara öncelik tanımak, trafik kuralından önce insanlık vazifemizdir. İşlerinin tabiatı gereği zorluk yaşayan sağlık çalışanlarımıza kolaylık sağlamak mecburiyetindeyiz.

Eskişehir İli genelinde yapılan çalışmalarla Türkiye'de bir çok ilke imza atan 112 Başhekimini ve ekibini canı gönülden kutluyor, yeni projelerinin en kısa zamanda hayata geçirilmesini bekliyoruz.' dedi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala’da hastane ve acil sağlık hizmetlerinin tamamı özellikle pandemi sürecinde öneminin tekrar görüldüğünü aktararak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.