Son Nokta'da Cihan Yıldırım'ın konuğu AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, şöyle konuştu: “Biz aslında isteriz ki bizimle beraber diğer partililer de bir hıza kavuşsun. Ki en azından diğer partililerde gördüğümüz şey bizi kamçılasın. Daha çok çalışma azmi ve arzumuz çıksın. Hadi bazı yüzde birlik partiler var bunlar hiçbir şeyi yapmıyor. Bunu anlarım fakat Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanı da aynı keza” dedi. 

Ben de zaten ona sormuyorum aslında 
Tepebaşı Belediye Başkanına sorular sorduğunu fakat Atilay Dalgıç’tan yanıt aldığını dile getiren Çizmelioğlu; “Geçen arkadaşlarımız gösterdi. Twitter’da sadece senin haberlerini retweet etmekten veya senin söylediklerine cevap vermekten başka hiçbir şey yapmıyor. Bende ona zaten sormuyorum aslında, Tepebaşı Belediye Başkanına soruyorum ama ne hikmetse Tepebaşı Belediye başkanından ziyade bu arkadaşımız cevap veriyor” ifadelerini kullandı. 

Resmen tabela partisine çevirdiler
Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki hemşerilerine üzüldüğünü dile getirerek, “Ya ilçe başkanınıza bir sorun bakalım, Tepebaşı CHP İlçe Teşkilatı’nı burada resmen tabela partisine çevirdi. Bu parti hiç mi program, etkinlik, muhtar ziyareti, ev ziyareti, hiç mi toplantı yapmaz. Sadece sağ olsun benim tweetlerimi retweet yapıyor, bana cevap veriyor. Ben aslında teşekkür ediyorum kendisine. Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki arkadaşlarımız da bizi tanıtıyor. Bu güzel bir şey gerçekten de, Hakan Çizmelioğlu kim diye insanlar giriyor. Ne kadar güzel diyorum. Atilay Dalgıç’a teşekkür ederiz” dedi. 

İnşallah bu bir milat olur
Fakat bu konu hakkında üzüntüsünü dile getiren Çizmelioğlu; “Birazcık çalış ya, Ahmet Ataç belki bir şeyler der sana. Birazcık sahaya git der. Sadece Ahmet Ataç’tan beklemeyin bazı şeyleri. O en azından bazen böyle ziyaretler yapıyor. Yani ama sen de bir ilçe başkanısın, senin de bir örgütün var. Bir mahalle ziyareti yap, muhtar ziyareti yap. İnşallah bu bir milat olur. Bu günden sonra şöyle bir başlasın. Ben isterim. Bir muhtar ziyareti, bir esnaf ziyareti yapsın, köylere gitsin. Bak biz köylere programlar yaptık. Tepebaşı Belediye Başkanı bizden sonra köylere çıkartma yaptı. Bu güzel bir şey yani eğer bir örnek teşkil ediyorsa bu bizi mutlu eder. İlçe başkanına söylüyorum. Bir çık dışarı ya sadece oturduğun yerden tweet atmakla olmaz bu işler. Arada bir gezmen, dolaşman, sahada olman lazım” şeklinde konuştu.