Tüm adayların ve belediye başkanlarının uyumlu bir seçim süreci geçirdiği gözlerden kaçmıyor. Sivil toplum kuruluşlarının iftar ve sohbet davetlerine geniş katılımla katılan CHP Milletvekili adayları “halkımızda gördüğümüz umut ışığı yorgunluğumuzu unutturuyor” ifadesini sıkça kullanıyor. Adaylar Sakarya Caddesi, Şeker Mahallesi TOKİ Sıraevler ve Zincirlikuyu Mahallelerinde boy gösterdi.

Sakarya Caddesi esnafını ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı AtilayDalhıç ve CHP Milletveili Adayı Dr. Jale Nur Süllü, esnafın şikayetlerini dinledi. Esnaf bakanlığının kendileri için çok güzel bir proje olduğunu söyleyen Sakarya Caddesi esnafı, ülke siyasetinde ve gündeminde yer almak istediklerini söyledi. 

Şeker Mahallesi TOKİ ziyaretine de katılan vekiller ve belediye başkanı mahallelilerle yaptıkları görüşmelere CHP Milletvekili Adayı Engin Çakmak da katıldı. Halkın asgari ücret yapılanmasının sadece seçimlerde dile gelmesine vurgu yapması üzerine CHP Milletvekili Adayı Engin Çakmak “Cumhuriyet Halk Partisi her zaman işçimizin yanındadır. 7 Haziran seçimlerinde bildirgemizde yer alan asgari ücret artırımı ile bu seviyeyi daha da yukarı çıkaracağız. İktidar olduğumuzda vereceğimiz 2.200 TL’lik asgari ücrete yılda 2 defa iyileştirme yapacağız” dedi.
Zincirlikuyu Mahallesindeki davete de katılan heyet, halka Aile Sigortası projesini anlattı. Her ailenin maaşı ve evi olması için çalıştıklarını söyleyen CHP Milletvekili adayı Engin Çakmak “mutlu bir ülke çok yakın” dedi.