Polis teşkilatının vatandaşların huzur ve güvenliği için özveriyle görev yaptığını dile getiren Çakırözer ve Süllü, hem Eskişehir, hem de Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan emniyet mensuplarına teşekkür ederek, “Polislerimiz ülkemizin dört bir yanında huzur ve düzenin bozulmaması, hepimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarca görev yapmakta. Ancak biliyoruz ki polislerimizin de mesleki olarak yaşadığı birçok sorun var. Polisimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi hepimizin önceliği olmalı” dedi.

POLİS HAFTASINI KUTLADILAR

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında Çarşı Polis Karakolu’nu ziyaret etti. Eskişehir Valiliği önünde Polis Haftası kapsamında stant açan emniyet mensuplarını da ziyaret eden Çakırözer ve Süllü, polislerin haftasını kutladı, çalışmaları için teşekkür etti.

“ÖZLÜK HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİ”

Türkiye’nin dört bir yanında polislerin yurttaşların huzur ve güvenliği için özveriyle çalıştığını söyleyen Çakırözer ve Süllü, “Ulusumuzun huzuru ve güvenliği için, vatan ve görev uğruna şehit olan kahraman polislerimizi rahmetle anıyoruz. Gazi olanlara sağlıklı, esenlik içinde bir yaşam diliyoruz. Emniyet teşkilatımızın özveriyle çalışan tüm mensuplarına minnettarız. Bizler başımızı yastığa rahatça koyabiliyorsak emniyet polisimizin, askerimizin büyük özveri ve cesaret içinde görevlerini yerine getirmeleri sayesinde. Gece gündüz demeden fedakarca görev yapan polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun” dedi. Çakırözer ve Süllü, polislerin çalışma koşullarının ve özlük haklarının iyileştirilmesi çağrısında da bulundu.