İşte programdaki ilgili bölümden öne çıkan konu başlıkları;

MAGAZİN SİYASETİ PAYLAŞMAYI GEREKTİRİYOR

“Yönetimimiz ve örgütümüzle birlikte pandemi döneminde erzak dağıttık. Fakat ben bir tanesinin dahi fotoğrafını paylaşmadım, arkadaşlardan da rica ettim. Postmodern dönem maalesef biraz böyle oldu. Magazin siyaseti… Paylaşmanız gerekiyor.”

100 EVE KENDİM GİTTİM

“Ben 100 tane eve kendim gittim. Çünkü hakikaten çok insan zor durumdaydı. O evlerdeki dramları gördüm… Alışveriş çekleri dağıttık. Bunların hiçbirini paylaşmadım. Çünkü pandemi dönemi, insanlar işinden olmuş… Elbiseler dağıttık... Bunların da hiçbirisini paylaşmadık.”

BİLGİSAYAR GÜNÜMÜZDE BİR KARA TAHTADIR

“Hükümet dedi ki; uzaktan eğitim… Böyle bir hükümet olabilir mi? Uzaktan eğitim yapın diyorlar. Öğretmenin bilgisayarı var mı? Bence bilgisayar şu an için bir kara tahtadır ve devlet bunu vermek zorunda. Bu eğitim malzemesi çünkü… Öğretmenin bilgisayarı var mı diye sormadı. Öğrencilerin bilgisayarı var mı?”

SADECE BİLGİSAYAR KAMPANYASINI PAYLAŞTIK

“O zaman dedik ki; herkesin evinde mutlaka bir bilgisayar var. Tamir edilebilir, yenisini almıştır, eskisi duruyordur... Bir bilgisayar kampanyası yapalım dedik. Bir tek onu paylaştık. Çünkü herkes katkı versin diye… Evinizde kullanmadığınız bilgisayarınız varsa bize verin dedik. Yakup ağabey var bizim, tanımıyordum. O geldi, dedi ki; kullanılmayanları ben birleştireyim, bedelsiz tamir ederim. O toparladı…”

BİR ÖĞRENCİ BİR ÖĞRENCİDİR

“100 civarında bilgisayar topladık. Arızalı olanları ayırınca 60 civarı kaldı. 60 bilgisayarı küçümseyebilirsiniz… Bir öğrenci bir öğrencidir… Ben duyuyorum; aynı evde üç öğrenci bir cep telefonuyla derse bağlanmaya çalışıyor…”