CHP Genel Merkezin yetkilendirmesi ve görevlendirmesi ile büyük bir titizlik ve dikkatle İstanbul seçim bölgelerindeki çalışmalara destek veren CHP Eskişehir İl Yönetimi, seçim günü de belirlenen seçim bölgelerinde görev yapacak.

CHP Genel Merkezi ve CHP İstanbul İl Başkanlığı ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren CHP Eskişehir İl Yönetimi, Sultanbeyli seçim bölgesinde 27 avukat ile toplamda 620 sandıkta ve Arnavutköy’deki Ayazma İlkokulu’nda bulunan sandıklarda görev alacak.  CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar ise CHP Genel Merkezin görevlendirmesi ile PM üyesi Müslüm Sarı ve Uşak İl Başkanı Nadi Sancar ile birlikte Pendik ilçesi tüm sandıklardan sorumlu komisyonda yer alacak.      

TÜM ENERJİ İSTANBUL’A DÖNDÜ
İstanbul seçim çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar, İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimlerinin tekrarlanması kararının alındığı günden bu yana tüm dikkat ve motivasyonlarını İstanbul’a çevirdiklerini söyledi. 

Adar, yapılan çalışmaların Genel Merkezce yönlendirildiğinin altını çizerek “İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenme kararının alındığı günden bu yana tüm dikkat ve enerjimizi buraya kaydırmış durumdayız. Belediye Başkanlarımız, milletvekillerimiz ve il yöneticilerimiz ile İstanbul seçim çalışmalarına destek sunduk. Seçim günü de Eskişehir’de bizimle hareket eden parti üyemiz ve gönüllülerden oluşan 27 avukat arkadaşımız Sultanbeyli seçim bölgesinde toplamda 620 sandıkta görev yapacak. İl yöneticilerimizden bir grup arkadaşımız ise Arnavutköy’deki Ayazma İlkokulu’nda bulunan sandıklarda görevli olacak. Ben de PM üyemiz Müslüm Sarı ve Uşak İl Başkanı Nadi Sancar ile birlikte Pendik ilçesindeki tüm sandıklardan sorumlu olacağım. Seçim sonucunun Türkiye’mize hayırlı olacağına inanıyorum. İmamoğlu bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak.” dedi.
Adar, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de Pazar akşamı her şeyin çok güzel olacağına inandığını belirterek, seçim çalışmalarına destek veren ve çalışma yürüten herkese teşekkür etti.