Hamamyolu Caddesinde açılan fotoğraf sergisinde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Halk Merkezleri fotoğraf atölyesi katılımcıları ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Tamamı cep telefonuyla çekilen 140 fotoğrafın bulunduğu sergide 60’ı kadın 3’ü erkek toplamda 63 atölye katılımcısının fotoğrafları sergilendi.

Fotoğraf sergisinde konuşma yapan Başkan Kurt, “Odunpazarlı vatandaşlarımız her türlü sanat çalışmaları önemsiyor ve bunu da çevresine bulunduğu ortama anlatmaya çalışıyor. Halk Merkezlerimizdeki kadınlarımız boş zamanlarında anı değerlendirmek için öğrendikleri fotoğraf çekmeyi sanata dönüştürdüler. Hem onların objektifinden Eskişehir’e bakışı görüyoruz, hem Eskişehir’in değişik manzaralarını görüyoruz. Bu nedenle iki yönlü yararlı bir iş yapılıyor. Katılan tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu eserleri Eskişehirliler izlesin görsün istiyorum" dedi. 

Başkan Kurt konuşmasının ardından sergiyi gezerek, fotoğrafları tek tek inceledi. Fotoğrafları çeken katılımcılarıyla da sohbet eden Başkan Kurt, başarılı işlerinden dolayı tebrik etti.