Yurttaşların maskeye ulaşmakta zorlandığı bu süreçte gerçekleştirilen maske dikiminin tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyleyen Çakırözer, “Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde burada yapılan bu çalışma hepimiz için çok önemli. Hem sizlere hem de bu maskelerin muhtarlarımıza, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılmasına sağlayan Tepebaşı Belediyemize tüm Eskişehir adına teşekkür ederim. Bu çalışma Türkiye’nin dört bir yanındaki belediyelere örnek olmalı” dedi.

Bir ayda 10 bin maske

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediyesi Bahçelievler Belde Evi ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi’nde maske üretimine devam eden belediye çalışanlarını ziyaret ederek, salgın sürecinde yurttaşın maske krizine çözüm ürettikleri için teşekkür etti. Belediye çalışanlarının bir aylık süreçte 10 bine yakın maske dikimi gerçekleştirdiklerini öğrenen Çakırözer, “Yurttaşlarımızın maskeye ulaşmakta zorluk yaşadığı bu salgın döneminde özveriyle gerçekleştirdiğiniz bu üretim hepimiz için çok kıymetli ve anlamlı. Şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına hepinize yürekten teşekkür ederim” dedi.

Herkese örnek olmalı

Belde evlerindeki maske üretiminin Türkiye’nin dört bir yanındaki belediyelere örnek olması gerektiğini belirten Çakırözer, “Büyük emeklerde burada maske üretimini yapan sizlere ve bu maskelerin muhtarlarımıza, hemşehrilerimize ulaştırılmasını sağlayan Tepebaşı Belediyemize yürekten teşekkür ederim. Yurttaşlarımız maske bulmakta kriz yaşarken sizlerin buradaki bu özverili çalışmanız herkese örnek olmalı” dedi.