Fabrikanın kadın çalışanlarına emekleri için teşekkür eden Çakırözer, “Şehrimizin üretim ve ekonomisine büyük katkı sağlayan kadın emekçilerimizle gurur duyuyoruz. Fabrikada, tarlada, işte, evde kadınların her alanda verdiği özverili emekler yılın bir günü değil, her günü saygıya değer” dedi.

GURUR DUYUYORUZ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir’de en çok kadın çalışanın bulunduğu fabrikalardan biri olan Sarar Fabrikası’nı ziyaret ederek, kadın çalışanlara emekleri için teşekkür etti, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Çakırözer’e ziyareti sırasında Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar da eşlik ederken, Çakırözer fabrikanın kadın emekçilerine kentte kattıkları değer için teşekkür etti.

Sarar’ın kadın emekçilerine teşekkür eden Çakırözer, “Şehrimiz üretim ve ekonomisine katkı sağlayan kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Üretime kadın eli değdiğinde başarının nasıl geldiğinin en güzel örneklerinden biri burası. Kadınların evde, işte, fabrikada her alanda verdiği özverili emekler yılın bir gününde değil tamamında kutlamaya ve saygıya değer” dedi.